سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
☂ مهــر بــــــاران ☂
به وبلاگ * مهـــــر بــــاران* خوش آمدید.

 

                              

معاون دانشجویی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر به اقدامات صورت گرفته در اردوهای جهادی محرم امسال با رویکرد اجتماع محور اشاره کرد و گفت: با اعزام کاروان های نیکوکاری جهاد محرم، بیش از 250 پروژه اولویت دار در روستاها و مناطق محروم کشور توسط جوانان این سازمان شناسایی شد.

سید محمد حسین جوادی با بیان اینکه در سال جاری بیش از 350 کاروان نیکوکاری جهاد محرم به روستاها و مناطق محروم کشور اعزام شدند افزود: در اردوهای جهادی محرم امسال، علاوه بر ارایه 400 مورد خدمات امدادی به دستجات عزاداری، 400 دوره امداد و کمک های اولیه و مانور نیز در مناطق محل اجرای این طرح برگزار شده است.

معاون سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، اهدای خون توسط دو هزار و 800  نفر، شناسایی بیش از 350 منطقه آسیب پذیر مبتنی بر نیازسنجی انجام شده، استقرار 250 چادر امداد و کمک های اولیه، اجرای 350 طرح اعتماد ساز جهت بهبود مسایل اولویت دار روستاها و مناطق محل اجرای طرح و برگزاری بیش از 150 نشست علمی و هم اندیشی جهت اصلاح و ارتقای رویه ها و برنامه ها را از دیگر اقدامات صورت گرفته در قالب کاروان های نیکوکاری جهاد محرم امسال عنوان کرد.

جوادی همچنین درباره ابتکارات صورت گرفته در کاروان های نیکوکاری جهاد محرم امسال گفت: ایمن سازی مدارس، توزیع میوه در بین اقشار آسیب پذیر در شب یلدا، اهدای خون و کمک به خون گیری از داوطلبین، آموزش امداد ویژه مادران خانه دار، اجرای طرح آبخیزداری و جلوگیری از سیل و فرسایش خاک با همکاری اهالی روستا، آموزش گیاهان گلخانه ای، برگزاری کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی، توانمند سازی جوانان مستعد جهت انتقال مهارت های امدادی بین اهالی و آموزش بیماری های شایع زنان از جمله اقدامات ابتکاری در اردوهای جهادی محرم امسال بوده است.



ادامه مطلب ...


موضوع مطلب :

چهارشنبه 91 بهمن 4 :: 12:32 عصر ::  نویسنده : فاطمه

                              

آیات جهاد

«إِنَّ الَّذینَ آمَنُوا وَ الَّذینَ هاجَرُوا وَ جاهَدُوا فی سَبیلِ اللّهِ أُولئِکَ یَرْجُونَ رَحْمَتَ اللّهِ وَ اللّهُ غَفُورٌ رَحیمٌ.» (بقره، 218)

آنان که بگرویدند و آنان که هجرت کردند و جهاد کردند در راه خدای، ایشان امید می دارند رحمت خدای و خدای آمرزگار و بخشاینده است.

«یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللّهَ وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسیلَةَ وَ جاهِدُوا فی سَبیلِهِ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ.» (مائده، 35)

ای آنان که بگرویده اید! بترسید از خدای و طلب کنید به او شفاعت و جهاد کنید در راه او تا همانا ظفر یابید.

«یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا مَنْ یَرْتَدَّ مِنْکُمْ عَنْ دینِهِ فَسَوْفَ یَأْتِی اللّهُ بِقَوْمٍ یُحِبُّهُمْ وَ یُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَی الْمُوءْمِنینَ أَعِزَّةٍ عَلَی الْکافِرینَ یُجاهِدُونَ فی سَبیلِ اللّهِ وَ ... .» (مائده، 54)

ای آنان که گرویده! هرکه برگردد از دینش، زود بود که بیارد خدای گروهی که دوست دارد ایشان را و دوست دارند او را، نرم اند بر مؤمنان، سخت اند بر کافران، جهاد کنند در راه خدای و نترسند ملامت کننده را، آن فضل خداست، دهد آن را که خواهد و خدای فراخ عطا و داناست.

«وَ الَّذینَ آمَنُوا وَ هاجَرُوا وَ جاهَدُوا فی سَبیلِ اللّهِ وَ الَّذینَ آوَوْا وَ نَصَرُوا أُولئِکَ هُمُ الْمُوءْمِنُونَ حَقًّا لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَ رِزْقٌ کَریمٌ.» (انفال، 74)

و آنان که بگرویدند و هجرت کردند و جهاد کردند در راه خدای و آنان که پناه دادند و یاری کردند، ایشان مؤمنان اند بدرستی، ایشان را بود آمرزش و روزی با کرامت.

«وَ الَّذینَ آمَنُوا مِنْ بَعْدُ وَ هاجَرُوا وَ جاهَدُوا مَعَکُمْ فَأُولئِکَ مِنْکُمْ... .) (انفال، 75)

و آنان که ایمان آوردند از آن پس و هجرت کردند و جهاد کردند با شما، ایشان از شمااند...

 



ادامه مطلب ...


موضوع مطلب :

چهارشنبه 91 بهمن 4 :: 12:16 عصر ::  نویسنده : فاطمه

                                    

 

هیج وقت کار بی مشکل نیست. همیشه انواع مشکلات وجود دارد..

مرد میدان کار کسی است که با مشکلات دست و پنجه نرم کند. جاده آسفالته در مقابل ما نیست. برای صعود به قله های کمال، در مقابل هیچ انسانی جاده ی هموار وجود ندارد. ما در جاده های پر سنگلاخ زندگی باید تلاش کنیم. جهاد و مجاهدت، اینجا معنا می دهد. و الا اگر راهِ سراشیبِ راحتِ خوش طراوتی بود، دیگر مجاهدتی نداشت آدم همینطور قدم زنان می رفت. 

راه زندگیِ صحیح و منطبق با اهداف خلقت انسان، راه مجاهدت است..

مجاهدت به معنای وجود دشواری است، بدون آن امکان ندارد. (1/11/1382)

یکی از کارهای واجب و اصلی برای هر انسانی -چه در موضع یک فرد، چه در موضع یک جمع؛ که حکومت و یا یک قدرت باشد- این است که مبارزه کند؛ یعنی دائم باید تلاش کند و به تنبلی و بی عملی و بی تعهدی تن ندهد. گاهی انسان عمل هم دارد اما نسبت به وظایف اصلی تعهد ندارد؛ می گوید به ما چه! کج روی های برخاسته از هوس نیز همین طور است. انسان به این ها نباید تن بدهد. بایستی حتماً با تنبلی و بی عملیِ خودش مبارزه کند؛ تلاش و مجاهدت کند و در این راه قبول خطر کند. این یکی از وظایف است. البته این مجاهدت باید مجاهدت فی سبیل اللَّه باشد که آن را در بند بعدی عرض می کنم.
 
امید به پیروزی در همه شرایط یکی از اصول است؛ به شرط آن که جهاد فی سبیل اللَّه باشد. کسی که مشغول مجاهدت است، حق ندارد ناامید شود؛ چون یقیناً پیروزی در انتظار اوست. آن مواردی که پیروزی به دست نیامده و ناکامی حاصل شده است، به این خاطر بوده که مجاهدت فی سبیل اللَّه نبوده است؛ یا اگر مجاهدت بوده، فی سبیل اللَّه نبوده؛ یا اصلاً مجاهدت نبوده است. شرط مجاهدت فی سبیل اللَّه چیست؟ این است که انسان به سبیل اللَّه ایمان و باور و معرفت داشته باشد و آن را بشناسد؛ بنابراین می تواند در راه آن مجاهدت کند. 12/9/79

   امام خامنه ای مدظله العالی




موضوع مطلب :
چهارشنبه 91 بهمن 4 :: 12:8 عصر ::  نویسنده : فاطمه

 

 

رسول اکرم ص :

برترین  جهاد  آن است که آدمی صبح کند و قصد ستم به کسی را نداشته باشد.

بحارالانوار – ج 98 – ص 258

 

سمیه و همسرش یاسر و پسرش عمار از افرادی بودند که در راه اسلام مجادتهای زیادی کردند.پیامبر اسلام ص هرگاه از کنارشان عبور می کرد ، آنها را به صبر و استقامت سفارش می نمود و می فرمود : ای خاندان یاسر صبر پیشه کنید که وعده گاه شما بهشت است . سمیه هفتمین نفری بود که به اسلام گروید و بدین سبب دشمن سخت به خشم آمد و بدترین شکنجه ها را بر او روا داشت .

 سر انجام ابو جهل ایشان را به شهادت رساند . خداوند به پاس مجاهدتی که از خود نشان داد ، او را در زمره ی یاران حضرت مهدی عج در زمان ظهورش قرار خواهد داد.

دوستان جهادی دقیقا کجای کار قرار داریم ؟ ای کاش روزی فرا رسد تا خداوند به پاس مجاهدت ها و عملکرد جهادگرانه چشمان گنه کار مان را به جمالش روشن کند و ما را نیز در زمره ی یاران حضرت عجقرار دهد...




موضوع مطلب :
چهارشنبه 91 بهمن 4 :: 11:53 صبح ::  نویسنده : فاطمه

مجموعه قواعد اسلامی در مسائل اقتصادی، هنگامی که در کل پیکره اسلام به صورت یک پیکره ی منسجم ملاحظه شود، و همه جانبه پیاده شود، بهترین شکل ممکن خواهد بود، هم مشکل فقرا را از میان می برد و هم از فاسد شدن یک عده بوسیله تصاحب ثروت جلوگیری می کند و در نتیجه کل جامعه را از فساد حفظ می کند و هم باعث رشد استعداد و شکوفایی قدرت ابتکاری تمام افراد جامعه می شود.

فقر و ثروت

رسول خدا(ص) دو شیوه را به عیان در قرآن و سنت ظاهر ساخته اند. یکی دعوت به معنویت و دیگری، اقامه عدل. همه کسانی که لسان وحی بوده اند همگی این دو رویه را داشته اند. پیغمبر اکرم(ص) تا روزی که حکومت تشکیل نداده بودند، معنویات را تقویت می کردند، اما به مجرد اینکه توانستند حکومت تشکیل بدهند، علاوه بر معنویات، اقامه عدل کردند و مستمندان را از زیر بار ستمگران نجات دادند و این سیره مستمر انبیاء باید در میان کسانی که خودشان را تابع انبیاء می دانند باقی باشد.

بدون شک نظام های غربی، به همان میزان که از ارزشهای اعتقادی والای ملت ما واهمه دارند، از گرایش و روح اقتصادی اسلام به سمت حمایت از پابرهنگان در هراسند و مسلم هر قدر کشور ما به طرف فقرزدایی و دفاع از محرومان حرکت کند، امید آنها از ما منقطع و گرایش های ملیت های جهان به سمت اسلام روزافزون خواهد شد و الگوی اقتصادی اسلام مورد پذیرش آنها واقع خواهد شد.

در اینجا اشاره مختصری به دیدگاه های اقتصادی رهبر کبیر انقلاب در این زمینه، صورت می گیرد و یادآور می شود که سخنان ایشان چراغ فروزانی پیش رو و روشنگر مسیر حرکت ماست؛

" خدمت به محرومان و پابرهنگان یکی از بزرگترین جهات معنوی خدمت به خلق الله است. خدمت به انسان های محروم است که برای انسان جاودان می ماند و در عالم دیگر به درد انسان می خورد. اموالی که انسان بگذارد و برود به درد انسان نمی خورد. اموالی که پیش بفرستد به درد انسان می خورد.




موضوع مطلب :
چهارشنبه 91 بهمن 4 :: 11:48 صبح ::  نویسنده : فاطمه


                                                کاهش فقر با رشد اقتصادی

فقر و عوارض آن در اقتصاد از پدیده هایی است که از دیدگاه صاحب نظران از بنیادی ترین مشکلا ت و معضلا ت جوامع انسانی در ادوار مختلف بوده است.
نیازی به تاکید ندارد که مقوله فقر و نابرابری های اقتصادی و پیامدهای منفی آن نه تنها کاهش پیدا نکرده بلکه با وجود پیشرفت و توسعه گسترده در زندگی بشر امروزی(طبق آمارهای مراکز رسمی و سازمان های ذی ربط) در حال افزایش است.
رویکرد کلی به فقر و پیامدهای آن «سیستمی» است یعنی هدف اصلی، شناخت موانع، ساختارها و کارکردهای کل نظام اقتصادی است و توجه به سازوکارهایی که فرآیند رشد و توسعه را بی ثبات کرده و در نهایت منجر به بکارگیری سیاست هایی می شود که نتیجه آن تورم و بیکاری است که این دو خود بر فقر می افزایند.
برای مقابله با پویش و گسترش فقر نیاز به اصلا ح و تحول در ساختارهای نظام  اقتصادی فقرزا است.
در فرهنگ معین فقیر به معنی تهیدست، تنگدست و محتاج آمده است. در فرهنگ لا روس فرانسه واژه فقیر به مفهوم کسی است که منابع، اموال و پول کمی در اختیار دارد آمده است یا فردی که تولید کم و ناکافی داشته باشد.



ادامه مطلب ...


موضوع مطلب :

توزیع کمک‌های انسان دوستانه ایران بین آوارگان میانمار در 5 اردوگاه مسلمانان و بودایی‌ها در پی اعزام هیاتی از کشورمان صورت پذیرفت و تلاش‌ها حاکی از اعزام تیم‌های امدادی ایران به میانمار است.

توزیع کمک‌های انسان دوستانه ایران به آوارگان میانماری به عنوان نخستین مرحله از کمک‌های بشردوستانه کشورمان به آوارگان استان راخین در اردوگاه‌های شهر سیت وی در میانمار صورت پذیرفت.

در این راستا هیات اعزامی از ایران، متشکل از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزارت امور خارجه، رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر و نماینده‌ای از کمیته امداد که به همین منظور راهی میانمار شده بودند در شهر سیت وی مرکز استان راخین صورت پذیرفت.

همچنین وزرا و برخی مقامات محلی میانمار از هیات اعزامی کشورمان استقبال کرده و بازدید از اردوگاه‌های آوارگان در مناطق مختلف انجام شده است.

کمک‌های بشردوستانه کشورمان نیز شامل چادر، پتو، مواد غذایی و لوازم آشپزخانه بوده که هفته گذشته با یک پرواز اختصاصی به میانمار حمل شده بود و بین آوارگان در 5 اردوگاه (3 اردوگاه مسلمانان و دو اردوگاه بودایی) توزیع شده است.



ادامه مطلب ...


موضوع مطلب :

دوشنبه 91 بهمن 2 :: 11:7 صبح ::  نویسنده : فاطمه
Flower-icon نهم ربیع الاول، سالروز آغاز ولایت و امامت و زعامت، آخرین سحاب رحمت و یگانه ذریه ذخیره دودمان آل طاها، حضرت مهدی موعود(ع) بر منتظران و چشم انتظاران ظهور تبریک و تهنیت بادFlower-icon


                                    [تصویر:  c30b1_7694.jpg?c=c26f]



موضوع مطلب :

                                          

سفیر سومالی در دیدار با رئیس جمعیت هلال احمر نیازهای مردم این کشور بحران‌زده را مواد غذایی، دارو و چادر اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر؛ عصر یکشنبه اول بهمن “آمادو مودی دیال” سفیر مالی در ایران با “ابوالحسن فقیه” رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان دیدار کرد.

در این دیدار رئیس جمعیت هلال احمر در خصوص ارسال کمک‌های بشردوستانه ایران به مالی قول مساعدت داد و افزود:« این کمک‌ها باید به موقع به دست مردم مالی برسد. وظیفه جمعیت هلال احمر کمک به انسانها در شرایط سخت است، مردم مالی اکنون در چنین شرایطی قرار گرفته‌اند و ما نیز آماده کمک کردن هستیم.»

فقیه با اشاره به تاکید رئیس جمهور کشورمان در خصوص کمک های بشردوستانه به مردم مالی، تصریح کرد که کمک ها باید با توجه به ذائقه و نیازهای واقعی مردم این کشور باشد.

رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان با ابراز رضایت از همکاریهای صلیب سرخ مالی، گفت:« سالهاست که درمانگاه جمعیت هلال احمر ایران در مالی فعال است و امیدوارم بتوانیم کارهای بزرگتری نیز در این کشور انجام دهیم.»

سفیر مالی هم با تشکر از حمایت های جمهوری اسلامی ایران از کشورش، همکاریهای ایران و مالی را در سطح خوب و مناسب دانست و افزود:« به زودی فهرستی از نیازهای مردم مالی به تهران ارسال خواهد که مواد غذایی، دارو و چادر از نیازهای اساسی هستند.»

وی  همچنین وضعیت کنونی کشور بحران زده مالی را تشریح کرد و به عنوان شیخ السفرای کشورهای آفریقایی از کمک های ایران به مردم قحطی زده سومالی قدردانی کرد.




موضوع مطلب :
<   1   2   3   4   
لوگو
به وبلاگ  ☂ مهــر بــــــاران ☂

          خوش آمدید.
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 29
  • بازدید دیروز: 1
  • کل بازدیدها: 48525

Online User
IranSkin